dinsdag 8 april 2008

TeneraMunda III

Op vrijdag 02 mei wordt om 20.30 uur in Jeugdhuis Zenith de CD Tenera Munda III voorgesteld. Het schijfje is de langverwachte opvolger van de Tenera Munda CD uit 2001. Van de toenmalige CD bestaan enkel nog Asimov en Nervous Breakdown (nu ingekort tot Breakdown).
Momenteel zijn er héél wat groepen actief binnen de Dendermondse muziekscène, getuige daarvan de 18 groepen die op de CD zullen staan. Het werd dan ook hoge tijd om een nieuwe editie van de Tenera Munda CD op de wereld los te laten. In samenwerking met Zenith FM, de werkgroep optredens van jeugdhuis Zenith, werden alle groepen aangesproken en bleken ze allen bereid hun medewerking te verlenen. Het resultaat is een CD met de volgende 18 groepen: Herpes, Terrapin, Merfest, Z, Barcode Inject, Frontline!, The Father, The Son and The Holy Simon, Wanhoop, DNF, Breakdown, Tyran, The Sins, Zuperking, Drive up Device, Last Revolt, Jerusalem the Black, Mukta Caritra en Ballistic.
Op 02 mei zullen deze groepen hun nummer voorstellen d.m.v. een zelfgemaakt filmpje waarna er nog een optreden plaatsvindt van Bodyspasm die onder meer al support zijn geweest van Shameboy. Al wie het tot het einde uithoudt op deze voorstelling krijgt van ons een gratis exemplaar van het schijfje mee.

Je kan alle groepen ook live bewonderen, elke vrijdag van de maand mei in jeugdhuis Zenith. Voor de line-up kan je best eens surfen naar www.jhzenith.be of hou onze blog in de gaten. De CD is gratis te verkrijgen vanaf 05 mei in de jeugddienst, Stadhuis – Grote Markt, jeugddienst@dendermonde.be

Geen opmerkingen: